Janssons Fristelser
Ingredienser Lidt BRØNDUM KUMMENAQUAVIT 2 spsk. smør 2 store løg i skiver 800 g kartofler, supertynd skivet Ca. ½ l fløde13% Ca. 100 gansjoser Salt og peber |
Opskrift:
Smør et gratinfad. Brug resten af smørret
til at sautere løgene i, til de er møre og gyldne.
Kog panden af med en smule BRØNDUM
KUMMENAQUAVIT.
Tilsæt fløde og kartofler, og varm det op
til kogepunktet under omrøring. Krydr med salt og peber (
PAS PÅ med salten).
Fordel nu halvdelen af
kartoflerne i bunden af fadet, tilføj løg og ansjoser, og luk af
med resten af kartoffel-flødeblandingen.
Bag retten i ovnen ved 200 grader i ca. 30
minutter, til
overfladen er pænt gylden.
Servér med et glas
BRØNDUM KUMMENAQUAVIT. Det er kræs